SM LOGISTICS & TRUCKING


Η SM LOGISTICS & TRUCKING, με έδρα στην β.Ελλάδα (Πατρίδα Ημαθιας), δραστηριοποιείται στο χώρο της μεταφοράς και αποθήκευσης τροφίμων από το 2021 έτος ιδρύσεως της, μετά από συγχώνευση της MEGAKLIS TRUCKING & SLS.

Αν και σε σύντομο χρονικό διάστημα , αλλά με μεγάλη εμπειρία στον χώρο των εμπορευματικών μεταφορών , έχουμε δημιουργήσει σχέσεις εμπιστοσύνης και αμοιβαίας αποδοτικής συνεργασίας με μικρές , μικρομεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις που καλύπτουν όλο το φάσμα της επιχειρηματικής δραστηριότητας.

Ο στόλος μας απαρτίζεται από ιδιόκτητα και σύγχρονα φορτηγά-ψυγεία, τα οποία πληρούν τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές για ασφαλή οδική μεταφορά προϊόντων σε συνθήκες ελεγχόμενης θερμοκρασίας.

Ο εταιρικός στόλος αποτελείται από 12 τριαξονικά και επικαθήμενα για την κάλυψη της μεταφοράς και 12 μικρότερου τύπου για της ανάγκες της διανομής στους νομούς Ημαθίας – Πέλλας – Πιερίας.

Τα οχήματα είναι τελευταίας τεχνολογίας , ενώ καλύπτουν τις τελευταίες προδιαγραφές και απαιτήσεις των τελευταίων οδηγιών της Ευρωπαϊκής Ένωσης Euro 5 και Euro 6 (αντιρρυπαντική τεχνολογία).

Οι θάλαμοι των φορτηγών-ψυγείων είναι πιστοποιημένοι και πληρούν τις προδιαγραφές FRC (συντήρηση και κατάψυξη), ενώ διαθέτουν σύγχρονο εξοπλισμό (Mono Thermo / Bi Thermo, single deck / double deck).

Ειδικότερα τα φορτηγά- ψυγεία της εταιρείας μας διαθέτουν:

• Σύγχρονα συστήματα ελέγχου θερμοκρασίας -25°C / + 25°C

• Θαλάμους πολλαπλών θερμοκρασιών Τρέιλερ με συστήματα υποστήριξης 2πλου πατώματος (double deck) για ανέπαφη φόρτωση 66 παλετών

• Σύγχρονους αισθητήρες θερμοκρασίας

• Καταγραφικά θερμοκρασίας για εκτύπωση θερμογράφου με την παράδοση. 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εδρα: Πατρίδα Βέροιας

Υποκ/ματα: Φέρες Έβρου & Αθήνα (Αγ. Αννης 2Α, Ρέντη)

23310 28228

6978877777

smlogtruck@gmail.com